Diensten

Alle diensten die wij aanbieden

Diensten

Update

Windows update

Wij updaten uw verouderde Windows 7 of 8 versie naar de laatste versie van Windows 10. Dit is inclusief behoud van gegevens, data en programma's. Ook wordt er gecontroleerd op malware, spyware en andere niet gewenste programma's.

Meer informatie
SSD

HDD Upgrade

Het upgraden van een harde schijf naar een snelle schijf (SSD) is een goedkope oplossing, om oudere maar ook recentere systemen tot wel 5x sneller te maken. Wij maken een kopie van alle bestanden, gegevens en programma's en zetten alles over.

Meer informatie
Schoon

Opschonen

Ook een computer of laptop heeft op zijn tijd een schoonmaakbeurt nodig. Zowel van de binnen- als buitenkant. Wij maken uw computer of laptop stofvrij, controleren op malware/virussen en schonen uw versie van windows op. Hierdoor zal uw computer of laptop een stuk stabieler en sneller draaien.

Meer informatie
Schild

Kaspersky Anti-virus

Kaspersky anti-virus biedt een veilige omgeving aan voor een scherpe prijs. Zo beschermt kaspersky tegen de nieuwste virussen, ransomware, spyware, cryptolockers, cryptocurrency mining en meer! Kaspersky biedt ook bescherming aan tegen misleidende en onveilige websites.

Meer informatie
Datacenter

Managed webhosting

Ettekoven-IT biedt razendsnelle en betrouwbare webhosting aan vanuit een Nederlandse datacenter. Vanaf €34,90 per jaar (inclusief domeinnaam) kunt u 24/7 uw website online zetten met onbeperkt gebruik van gratis SSL certificaten op al uw (sub)domeinnamen.

Meer informatie
Computer

Computer op maat

Wij kijken graag samen met de klant naar een computer op maat. Dit doen wij op basis van eisen, budget en overige verwachtingen. Een computer wordt secuur samengesteld en gebouwd van hoge kwaliteit A-merk hardware.

Meer informatie